نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس، گفت: ترامپ از اقتدار نیروهای مسلح کشورمان و حضور و مقاومت مردم در خیابان ها در حمایت از نظام غافلگیر شده و همین امر باعث جنون وی شد.

ترامپ از اقتدار نیروهای مسلح و مقاومت مردم ایران غافلگیر شد

سیدجواد حسینی کیا در گفت و گو با خبرنگار خانه ملت، با اشاره به رفتارهای چندگانه و تصمیمات متناقض ترامپ در جنگ با ایران، گفت: ترامپ واقعا دیوانه شده است چراکه وارد جنگی شد که نتوانست در آن پیروز شود و همه اهدافش پوچ شد.

نماینده مردم سنقر و کلیایی در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: ترامپ وقتی خود را بازنده این جنگ دید ابتدا آتش بس موقت را به بهانه مذاکره اعلام کرد و بعد از شکست در مذاکرات نیز سعی کرد وانمود کند که به دنبال تسلیم بی قید و شرط ایران است.

وی افزود: یکی از اقدامات عجیب ترامپ در پی شکست های پی در پی در جنگ با ایران، محاصره دریایی برای باز کردن تنگه هرمز بود که قبل از جنگ بسته نبود.

این نماینده مردم در مجلس دوازدهم، خاطر نشان کرد: این رفتارها و تصمیمات عجیب ترامپ تنها در یک مقطع زمانی کوتاه نشان می دهد که هیچ استراتژی برای ورود به این جنگ نداشته است.

حسینی کیا در بیان دلایل دیوانگی ترامپ، یادآور شد: ترامپ از اقتدار نیروهای مسلح کشورمان و حضور و مقاومت مردم در خیابان ها در حمایت از نظام غافلگیر شده و همین امر باعث جنون وی شد.

نایب رییس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: هم اکنون ملت ایران به دلیل حضور مستمر در میادین و خیابان ها پیروز این میدان هستند و به خوبی درخشیدند و باعث شدند آمریکایی که مدعی است بهترین تجهیزات نظامی دنیا را دارد از جایگاه ابرقدرتی خارج شود و طبق آنچه مفسرین سیاسی اذعان کردند این جنگ باعث ظهور قدرت چهارمی در دنیا به نام ایران شد و برگ زرین دیگری را در تاریخ افتخارات کشورمان ثبت کرد./

پایان پیام

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

آخرین اخبار